Andy is materiaalmeester in het Galgenweelteam. Hij onderhoud de motoren en staat in voor alles wat hersteld dient te worden.

Koen Fontaine

Koen is op de galgenweelsite het aanspreekpunt voor de ligplaatsen en de verhuur van clubboten aan de leden. 

Patrick maakt deel uit van het SRNA Galgenweel team. Hij verzorgt de SRNA wedstrijden en is de drijvende kracht in onze kantine aan het water.

Vertrouwenspersoon/AanspreekPersoon Integriteit (API)Kristien ‘Tin’ Van de Velde, te bereiken op vertrouwenspersoon@srna.be of telefonisch op het nummer 0499/70.44.93 na 18 u.Als lid, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger van onze sportclub kan je bij de API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag.Deze luistert naar je vraag of verhaal, behandelt jouw melding in…

Bestuurder terreinverantwoordelijke Heb je vragen met betrekking tot het terrein, bootherstellingen, winterberging of restauratie varend erfgoed ? In het atelier “Nord” kunnen vrijwel alle herstellingen aangevraagd worden. Heb je vragen met betrekking tot kano’s en kajaks?  Neem contact met Jan Nord, het atelier van SRNA aan de Schelde Winterberging

Beheerder van subsidiedossiers

Bestuurder subsidiedossiers

Bestuurder voorzitter

Gerda runt het secretariaat. Hét aanspreekpunt voor alle administratieve handelingen.

  Ian is teamleader op het Galgenweel. Hij neemt de verantwoordelijkheid op zich voor het team, de lokalen en de terreinen op de Galgenweelsite en is aanspreekpunt voor alle Galgenweel aangelegenheden.