Beste Koninklijke Antwerpse Watersportvereniging

KAVVV&FEDES vzw organiseert in de zomervakantie een Stage Reddend Zwemmen te Oostende van 17 tot 21 augustus 2020, met de ondersteuning van De Vlaamse Reddingsfederatie.

Als multisportfederatie organiseert KAVVV&FEDES vzw deze stage voor alle jeugdleden van de Vlaamse watersportclubs die interesse hebben om in de nabije toekomst hun reddersbrevet te behalen! Op deze manier wensen we de diverse jeugdwerkingen te ondersteunen en alle watersporten een warm hart onder de riem te steken.

Alle leden van Koninklijke Antwerpse Watersportvereniging tussen 10 en 16 jaar zijn bij deze uitgenodigd voor een toffe en vooral leerrijke stageweek

Er wordt dagelijks twee uur getraind in het gemeentelijke zwembad van Oostende en twee uur in zee. Alle deelnemers verblijven er in Jeugdherberg De Ploate in volpension. Alle jongeren die ambities hebben om in de nabije toekomst de cursus Hoger Redder of Strandredder af te leggen kunnen via deze stage een mooie voorsprong uitbouwen!

De weekplanning wordt aangevuld met allerhande leuke nevenactiviteiten(strandactiviteiten, quiz, filmavond, fuifje op donderdagavond, …). Dit kan niet anders dan een superweek worden!

We zouden het enorm appreciëren mocht dit nieuws kunnen verspreid worden onder de jeugdleden van jullie club. We kunnen zeker ook de digitale flyer doorsturen per mail J


Meer info & inschrijven: https://fedes.be/sportkampen/reddend-zwemmen/


We hopen de jeugdleden van Koninklijke Antwerpse Watersportvereniging talrijk vertegenwoordigd te zien op de stage!

 

Met vriendelijke groeten

Het KAVVV&FEDES team