Historiek
Ik hoorde een aantal maanden geleden Louise van den Heuvel voor het eerst pelen en viel van mijn stoel, zo veel speelplezier, time, groove … opwindend en aanstekelijk! Bij de eerste beste gelegenheid heb ik haar dan ook uitgenodigd samen met mijn “all time drum buddy” Teun Verbuggen. Al snel had ik het gevoel dat alles kon, zo veel onderling vertrouwen en vrijheid had ik lang niet meer gevoeld! Na enkele repetities en een eerste concertje twee weken geleden kon ik niet wachten op een volgende gelegenheid en die komt er al meteen aan!
 
Nu vrijdag 16 juli om 18:00 spelen we op de minigolf van linkeroever Antwerpen (naast de uitgang van de voetgangers tunnel).
Gratis inkom en de mogelijkheid om ook een balletje te slaan! Veel beter wordt het niet deze zomer denk ik!
 
Please follow and like us:
Tweet