Restauratie

[vc_row][vc_column][vc_message]
Een yole van bantry voor Antwerpen door Nicolas Joschko.

Sinds enkele jaren was de yole ‘Val Maubuée’ (Parijs) inactief geworden. Wetende dat de S.R.N.A. van Antwerpen graag een yole wilde, heeft de Atelier Marin ervoor gezorgd dat de Parijse Vereniging ,die het in 2003 het in Antwerpen liet bouwen, de Bantry schenkt  aan S.R.N.A. 
Ze is gisteravond aangekomen in Brussel en zal de komende dagen worden overhandigd aan de srna, waar ze de nodige restauratie zal ondergaan.
De workshop marin en zinneke brussels hopen ten zeerste dat regatta tussen de Gent, Antwerpse en Brusselse yoles binnenkort de dag kunnen zien.

Bedankt aan onze parijse vrienden en proficiat aan de S.R.N.A.![/vc_message][vc_column_text]14 januari 2020 Aankomst van de Bantry “Val Mabuée” op het SRNA terrein te Antwerpen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]Bantry Register[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bezoek Bantry in Ierland” style=”classic” shape=”square” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.visitbantry.ie%2Fdiscover-bantry%2Fbantry-history.html|title:Bezoek%20Bantry|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Please follow and like us:
Tweet